• 026 - 202 204 5
 • info@powerassist.nl

Revamp jouw huisstijl!

Geef uw huisstijl een opfrisbeurt

Uw website is uw online visitekaartje. Maar uw huisstijl is uw identiteit! Een goede uitstraling in de vorm van een huisstijl is daarbij van belang. Een regelmatige evaluatie of de huisstijl nog goed past bij de huidige identiteit en het imago van uw organisatie is belangrijk. Zo blijft u als bedrijf meegroeien en haalt u het meeste effect uit de visuele identiteit.

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de handleiding die beschrijft hoe de visuele identiteit (logo. stijlelementen, kleuren en lettertypes) toegepast kan en mag worden. Mag een logo bijvoorbeeld verticaal gebruikt worden, mogen er losse onderdelen van het logo gebruikt worden, moet een slogan altijd bij het logo worden geplaatst, welk lettertype gebruik je bij welke communicatie? De structuur die deze handleiding biedt zorgt voor consistent gebruik van de huisstijl. Om de herkenbaarheid van uw merk in de markt te bevorderen is het raadzaam hieraan vast te houden.

Is mijn huisstijl up-to-date?

Vraagt u zich af of de huisstijl (nog) voldoet aan uw identiteit? Stel uzelf dan de volgende vragen:

 • Is uw logo onderscheidend?
 • Roept het herkenbaarheid op?
 • Spreekt de huisstijl uw identiteit (voor uzelf en uw medewerkers)?
 • Straalt het vertrouwen uit voor (potentiële) klanten?
 • Wat vindt u goed aan uw logo en wat kan er beter?

Wij begrijpen natuurlijk dat het knap lastig kan zijn om uw eigen huisstijl te beoordelen op identiteit. Twijfelt u na het stellen van deze vragen nog steeds? Ook dan kunnen wij (vrijblijvend) advies geven!

Hoe gaan wij te werk?

Een logo en huisstijl ontwikkelen is een proces dat begint met een gesprek over u, uw bedrijf, over de uitstraling die u wenst en welke doelgroep u aan wilt spreken. Denk voordat u op gesprek gaat alvast na over de volgende punten:

 • Hoe ziet uw markt eruit, wie zijn uw klanten?
 • Wat is uw belangrijkste doelgroep? Hechten zij waarde aan een meer rationele informatieve benadering of een emotionele suggestieve? Wilt u zakelijk overkomen, of eerder vriendelijk en warm? Wilt u professioneel overkomen of juist vrolijk en spontaan?
 • Wat zijn uw marketing- en communicatiedoelstellingen?
 • Heeft u voorkeurskleuren? Of zijn er kleuren die u wilt vermijden?
 • Welk budget heeft u?

Vanuit hier gaan wij aan de slag met een eerste ronde ontwerpen. Wij ontwerpen het logo in Adobe Illustrator zodat wij u een vector-bestand kunnen opleveren van het definitieve ontwerp. Een vectorbestand heeft u nodig om het logo zonder kwaliteitsverlies oneindig te kunnen vergroten. Afhankelijk van uw gekozen pakket leveren we de bestanden voor online en offline gebruik. 

 

Logo eenvoudig

€285

Bij pakket Logo-ontwerp BUDGET ontwerpen we twee opzetjes voor een eenvoudig logo, waarvan u er eentje uitkiest! Bij voorkeur kunnen we de kleuren aanpassen en eventueel wat kleine wijzigingen doorvoeren. Het logo ontvangt u als vector bestand dat u kunt gebruiken voor drukwerk en een online bestand voor bijvoorbeeld uw website en social media. 

Logo normaal

€570

Bij pakket Logo-ontwerp NORMAAL ontwerpen we drie logo's, waarvan u er eentje uitkiest. Na een feedbackronde passen we het beste (door u gekozen) logo aan en doen we nog verschillende kleurvoorstellen zodat we er zeker van zijn dat het logo perfect bij uw bedrijfsimago past.

Het logo ontvangt u als vector bestand dat gebruikt kan worden voor drukwerk en een online bestand voor bijvoorbeeld uw website en social media. Ook ontvangt u het logo in het wit en in het zwart, zodat u deze kunt bijvoorbeeld kan gebruiken als watermerk voor op een foto.

Huisstijl ontwikkeling

€475 - €760

Bij pakket Huisstijl-ontwikkeling ontwerpen wij uw logo (budget of normaal) en ontvangt u een huisstijlsheet. De huisstijlsheet bevat een verschillende onderdelen waaronder het logo, het beeldmerk, kleuren en steunkleuren met de juiste kleurcodes die nodig zijn voor online en drukwerk, letterfont(s) en het gebruik van beeldmateriaal. 

Alle prijzen zijn exclusief btw en exclusief eventuele kosten voor doorvoeren van huisstijl in website en/of andere uitingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Extra producten

Visitekaartjes - €190

Als aansluiting op uw logo en/of huisstijl ontwerpen wij ook graag uw visitekaartje. U mailt ons de gegevens die u op uw visitekaartje wilt hebben, wij leveren u het bestand drukklaar aan (85x55mm) zodat u deze zelf kan laten drukken bij bijvoorbeeld een Vistaprint of Drukwerkdeal, of natuurlijk bij uw eigen drukkerij. Wilt u iets aparts of iets anders dan een standaard visitekaartje? Leuk! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën. 

E-mailhandtekening - €190

De e-mailhandtekening is vandaag de dag een onderdeel van professionele bedrijfscommunicatie. Een goede e-mailhandtekening is overzichtelijk, goed te lezen en maakt een betrouwbare indruk naar de ontvanger zodat deze makkelijker contact met u opneemt. De kers op de taart dus voor uw bedrijfsimago! 

Overige brandingsmaterialen

Heeft u al een mooie huisstijl, maar wilt u een flyer of brochure voor op een beurs of misschien wel uw jaarverslag mooi vormgegeven? Heeft u misschien een poster nodig om uw event te promoten of een kerstkaartje? Geen probleem! Ook dit kunnen we voor u ontwerpen! Neem contact op via info@powerassist.nl of bel ons voor meer informatie.