Positive Touch

School voor holistische massage positivetouch.nl
 

Een holistische website

Positive Touch is een Arnhemse massageschool waar een holistische visie centraal staat. Om studenten enthousiast te maken voor een opleiding tot holistisch masseur was men op zoek naar een website die de holistische visie van de massageschool over weet te brengen.

Studenten kunnen nu het complete aanbod van massage opleidingen, trainingen en cursussen op de website raadplegen, reviews van andere studenten bekijken en zich direct inschrijven voor een opleiding. 

Meer aanmeldingen

De nieuwe website genereert aanzienlijk meer aanmeldingen dan de vorige versie.

Database voor cursisten

Alle inschrijvingen worden bijgehouden in een database.

 

Responsive Design

Veel studenten maken gebruik van de tablet of smartphone om de website te bezoeken, daarom is de website voorzien van Responsive Design. Zo kan de student ook met de tablet en smartphone ontspannen een opleiding raadplegen of zich direct inschrijven.

 

Positive Touch over PowerAssist

"Wij zijn erg tevreden over het werk dat PowerAssist voor ons doet. Eigenlijk was het goede gevoel er al gelijk bij het eerste gesprek. Ze luisteren goed naar je en vullen dat waar nodig goed aan. Daarna kwam er een grafisch ontwerp voor de website waar we vrijwel direct mee zijn gaan werken. Ook IQ cms functioneert heel goed. Er is veel maatwerk in de achterkant van dit CMS toegevoegd waardoor we veel werk in het aanmeldproces besparen. Maar het belangrijkste is dat we ons aanbod aan diensten nu heel goed kunnen presenteren. Dit in combinatie met de verbeterde vindbaarheid van ons website heeft erin geresulteerd dat we aanzienlijk meer aanmeldingen op onze opleidingen en trainingen hebben mogen ontvangen. Hier zijn we Powerassist vanzelfsprekend zeer dankbaar voor!"

Bezoek de website: positivetouch.nl