Scholengroep Gelderveste

Een netwerk van 19 scholen in Oost-Gelderland gelderveste.nl
 

Het ontwikkelen van een eigen leerstijl

Kinderen leren het beste op een manier die goed aansluit bij de werking van hun hersenen. GelderVeste biedt onderwijs aan vanuit een totaalconcept en helpt kinderen ontdekken welke leerstijl het beste bij ze past. Kinderen zijn deels ook verantwoordelijk voor hun eigen leerproces en krijgen het vertrouwen om zelf keuzes te maken. Nieuwe media oefenen een grote invloed uit op hun dagelijks leven, daarom worden er vaak hulpmiddelen gebruikt als iPads en laptops. De nieuwe website is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij deze moderne visie, en ondersteunt de nieuwste technieken en nieuwste apparaten.

 

Een responsive design met vlijmscherpe teksten

Niet alleen de gebruikte technologiën zijn 'bleeding edge'. Met behulp van onze parters in crime, de Huurwoordenaar, die deze website heeft voorzien van doeltreffende content, is de website gereed gemaakt voor het publiek.

Elke school een eigen website

Niet alleen voor GelderVeste is een nieuwe website ontwikkelt, ook het netwerk van scholen hebben we in een nieuw jasje gestoken. Met keuze uit diverse templates en een kleurschema dat aansluit op de huisstijl heeft iedere school haar eigen unieke website. Zo ook CBS de Rank in Toldijk.

Bezoek de website: gelderveste.nl