1. De ontwerpbriefing

Het begint allemaal met jou. Wat wil je met de website bereiken? Welk beeld wil je uitstralen? We onderwerpen je aan een stevige sessie waarin we alle ins en outs van jouw bedrijf en branche leren kennen. Daarnaast kan je ons laten weten welke voorkeuren je hebt, wat je mooi vindt en wat je liever niet terug ziet in je nieuwe website.

Tijdens deze briefing schrijven wij met je mee, zodat we na afloop een document hebben waarmee de ontwerper direct aan de slag kan gaan.

2. Eerste concept

Tijdens deze fase neemt de ontwerper de tijd om een aantal ontwerpen (bijvoorbeeld homepage, vervolgpagina) voor je te maken. Als deze af zijn en intern door de kwaliteitscontrole heen zijn, leggen we deze aan je voor zodat we feedback kunnen ontvangen. Dat doen we door je een websitelink te sturen waarop je de ontwerpen uitgebreid kan bekijken.

3. Revisierondes

Regelmatig schieten we in één keer raak met een ontwerp, maar soms dienen er nog wat kleine of grotere punten aangepast te worden. Of misschien straalt het ontwerp nog niet hetgeen uit dat jij voor ogen had. Na oplevering van het eerste concept zijn zonder meerprijs twee revisiemomenten op het ontwerp mogelijk, zodat je altijd een gewenst resultaat krijgt.

Zodra je akkoord hebt gegeven op de ontwerpen, gaan we de website in HTML/CSS coderen.

4. HTML, CSS & Responsive Design

5. CMS-implementatie

6. Afwerking en oplevering