• 026 - 202 204 5
  • info@powerassist.nl
 

Sonsbeek open

Op 6 september stonden wij met onze nette schoenen op de velden van Park Sonsbeek voor het jaarlijkse Golftoernooi. Het was een fantastische dag waar maar liefst 26 duizend euro is opgehaald voor de constructie van een VR Playgound voor het vrouw-kind centrum in Rijnstate. Vanuit PowerAssist willen we alle deelnemers bedanken voor hun inzet!

Virtual Hole

In het digitale tijdperk worden we dagelijks verrast en overweldigd door nieuwe technologieën. Om een voorproefje te geven van de nieuwste technologische snufjes stonden wij op Sonsbeek Open met onze eigen Virtual Reality Hole. Deelnemers van Sonsbeek Open konden bij ons uitproberen hoe het is om in een virtuele wereld te treden. Klinkt dit als een ervaring die jij ook wilt opdoen, maar heb je ons gemist op Sonsbeek Open? Dan kan je altijd bij ons langs komen en er gelijk achter komen hoe onze websites meegaan met de technologie!

Disruptive Technology

Virtual Reality is een voorbeeld van Disruptive Technology. Onder dit begrip vallen nieuwe technologiën die onze manier van leven compleet veranderen. Denk bijvoorbeeld aan Artificial Intelligence of Blockchain (het digitale systeem achter het veilg opslaan van alle Bitcoin gegevens). Indien je meer wilt weten over vooruitstrevende technologieën en het veilig omgaan met data, houd dan onze social media in de gaten voor updates over een opkomend event.

Virtual Warrior

In een spannende virtuele wedstrijd hebben de deelnemers van Sonsbeek Open gestreden om de hoogste score bij onze Virtual Hole. Er was veel concurrentie, maar uiteindelijk kan er maar één winnaar zijn. En die Ultimate Virtual Warrior was Wouter van de Stellicher flight!
Gefeliciteerd namens het PowerAssist team en veel plezier met het gift van de workshop voor 10 personen.

Meer weten?

Bekijk de foto's (geschoten door onze klant Tanja) op site die wij hebben ontworpen voor Sonsbeek Open
Benieuwd naar wat Power Assist nou nog meer doet? Bekijk gerust ons portfolio of kom een heerlijk kopje bonenkoffie bij ons drinken.