• 026 - 202 204 5
  • info@powerassist.nl

Laat uw website checken!

Toen uw hui­di­ge web­si­te on­li­ne ging had u be­paal­de doe­len voor ogen. Be­haalt u op dit mo­ment niet uw (ac­tu­e­le) doe­len, dan zal u moe­ten bij­stu­ren. Bijvoorbeeld omdat uw website (op techniek, inrichting of inhoud) is ingehaald door de tijd. Op uw verzoek (en kosteloos) analyseren onze specialisten uw website opnieuw. U ontvangt hieruit een helder rapport over de uitkomsten van de controle en advies over eventuele aanpassingen (inhoudelijk en technisch).

Conversie-analyse

Wat de statistieken zeggen

Data zegt alles. Een beter punt om de website APK te starten is er dan ook niet. Onze conversie-specialist duikt in de Analytics data van uw website en analyseert welke pagina’s goed scoren en welke pagina’s nog wat extra aandacht nodig hebben. Daarvoor wordt er gekeken naar de bezoekersaantallen, de tijd die bezoekers op een pagina doorbrengen en of men wel de belangrijkste pagina's van de website bezoekt. Met deze informatie krijgen wij een duidelijk beeld van de route die de bezoeker door uw website neemt.

UX-optimalisatie

Aanpassen van schermindeling

Vervolgens gaan deze cijfers naar de UX-expert. Uit de data-analyse bekijkt zij hoe de gebruikersflow geoptimaliseerd kan worden. Misschien haakt de bezoeker wel af op een bepaald moment of is het helemaal niet duidelijk hoe uw potentiële klant contact op kan nemen om bijvoorbeeld een offerte aan te vragen. Van deze gebruikersflow worden eenvoudige draadmodellen gemaakt; dit is eigenlijk een aangepast ontwerp voor een meer optimale indeling van de website. Deze is weer van belang voor de volgende fase van de APK: de visuele analyse.

Grafische analyse

Uw design weer helemaal 2019

Wist u dat mensen zich 80% herinneren wat ze zien en slechts 20% herinneren wat ze echt hebben gelezen? Nu alle cijfers op papier staan en de juiste flow van de website is bepaald, wordt ook het visuele plaatje onder de loep genomen. In overleg met de UX-expert bekijkt de designer of er bepaalde onderdelen zijn die visueel extra uitgelicht kunnen worden. Daarnaast wordt gekeken of de huidige site nog binnen de huisstijl past en of het nog aanspreekt in de huidige tijdsgeest.

Soms is een kleine aanpassing al voldoende om een geheel eigentijdse en frisse uitstraling te realiseren. Dit is dan ook belangrijk om een goede band met (potentiële) klanten te onderhouden of juist op te bouwen. Onze designer weet hoe uw logo of huisstijl het beste uit de verf komt! Check hier voor meer info!

Technische optimalisatie

Mogelijk verbeteringen aan de 'achterkant'

Last but not least zullen onze front- en back-end developers onderzoeken hoe uw website met de nieuwste technieken op zijn best kan presteren. Wat dacht u van het gebruik van hoge resolutie of vector afbeeldingen, zodat uw website ook op retina schermen er altijd haarscherp uitzien of misschien wel super interactieve buttons? Onze developers kijken ook graag hoe uw verschillende softwaresystemen kunnen worden gekoppeld met IQ cms, zodat u tijd en geld kunt besparen en alle informatie in 1 overzichtelijk systeem heeft staan.

Doorspreken rapport

Plan van Aanpak

Alle resultaten van de Website APK worden samengevoegd in één overzichtelijk rapport inclusief gespecificeerde prijsopgave. Deze sturen wij naar u toe en we nemen daarna contact met u op om deze uitgebreid door te spreken. Aan de hand daarvan bepaalt u zelf of/welke zaken u door ons uit wilt laten voeren.

Voorwaarden van Website APK:

  • Uw website is gebouwd o.b.v. IQ cms en u heeft een lopende IQ cms licentie bij ons
  • Uw website staat minimaal 6 maanden live
  • Maximaal één Website APK per jaar per klant/website

Kortom, we komen graag (geheel vrijblijvend) in contact met u om te bespreken hoe uw huidige website beter kan helpen uw doelen te behalen.
U kunt hieronder Website APK kosteloos en vrijblijvend aanvragen, vervolgwerk zal in overleg met u in rekening worden gebracht. Heeft u nog andere vragen m.b.t. uw website kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!

Website APK aanvragen