Jouw website laten maken

Technieken van morgen voor de website van nu

Je wilt meer uit je website halen. Minder onderhoud, maar meer omzet en beter contact met je doelgroep. Je zoekt dan vast ook naar een betrouwbare websitepartner die met je meedenkt en je kan helpen om deze doelstellingen te bereiken. Een websitebouwer waar niet gelijk een meter gaat lopen als je hulp nodig hebt, en waar je merkt dat de mensen echt plezier hebben in hun werk.

Maak dan eens kennis met ons. Wij bouwen sinds 2008 websites voor de leukste organisaties op een eigenzinnige en vernieuwende manier. We helpen jou graag om succesvol te worden op internet.

 

Standaard Responsive Design

Welk apparaat de bezoeker ook gebruikt, je nieuwe website blijft snel en fijn te bedienen. Met ruim 3 jaar ervaring op het gebied van Responsive Design zorgen wij ervoor dat je bezoeker de website maximaal ervaart; precies zoals we tijdens de bouw voor ogen hadden.

 

Gebouwd om te winnen

Je hebt een bepaald doel in je hoofd voor je nieuwe website. Bijvoorbeeld: meer offerteaanvragen, de verkoop van producten stimuleren of gewoon vertrouwen bij potentiële klanten opwekken. Wij zorgen ervoor dat je klant met zo min mogelijk moeite op de juiste plek terecht komt, zodat je website voor jóu gaat werken.

 

Adembenemend mooi

Mooie websites scheppen vertrouwen en positieve verwachtingen vanuit de bezoeker. Wij stellen het ontwerp voor je nieuwe website zorgvuldig samen, waarbij wij gebruik maken van de laatste ontwerpstijlen en meest innovatieve technieken. Maar bovenal zorgen we ervoor dat het ontwerp aansluit bij de visie die jij in je hoofd hebt.

 

Eenvoudig te beheren met IQ cms

Je doet er goed aan om je website actueel te houden met nieuwsberichten, nieuwe producten, afbeeldingen en wijzigingen in teksten. Met IQ cms kan je dit binnen enkele minuten doen. Vele tijdrovende taken, zoals foto's uitsnijden en zoekmachineoptimalisatie, worden door IQ cms vrijwel automatisch voor je uitgevoerd.