Websitebeveiling

Belangrijker dan je zou denken
 

Een veilige website

Een veilige website zien we als iets vanzelfsprekends. Je hebt zelf niet de kennis in huis om eventuele beveiligingsproblemen te detecteren en je vertrouwt daarin blindelings op de bouwer van je website. Maar een klantenbestand dat op straat ligt of een website die virussen verspreidt kunnen flinke financiële en imagoschade veroorzaken.

Wij hebben 7 jaar ervaring met het beveiligen van websites en zorgen ervoor dat gevoelige gegevens op je website versleuteld worden opgeslagen. Daarnaast vindt communicatie van deze gegevens tussen server en klant uitsluitend plaats via een beveiligde verbinding (SSL).

Open Source software "Meer dan 70% van alle WordPress websites in de top 1 miljoen websites zijn kwetsbaar voor hackers."
 

Diepgaande expertise

Onze passie voor en kennis van websitebeveiling komt niet alleen uit onze ervaring met penetratietesten voor onze klanten. Ook tijdens onze weekelijkse interne brainstormsessies komen regelmatig nieuwe ideeën tot leven. Wat dacht je van alle klantgegevens standaard versleutelen? Of een neuraal netwerk die afwijkende trends in het dataverkeer rapporteert; net ingelogd vanuit Nederland en twee uur later van uit China?