Ons Responsive Design

Solide opbouw én 100% fluïde

Werkt op smartphone

30%

Hoe vaak gebruik jij je mobiele telefoon als je naar iets op zoek bent? Erg handig als je in de trein zit, in bed ligt of aan het lopen bent. Onze websites maken het je klanten makkelijk om snel informatie op te zoeken of zelfs aankopen te doen.

Werkt op tablet

13%

Steeds vaker vindt de tablet een weg in ons leven. Lekker even op de bank iets opzoeken of een verzekering afsluiten, het kan allemaal. De afgelopen jaren is het gebruik van tablets exponentieel toegenomen. Hoeveel van jouw klanten gebruiken een tablet?

Werkt op computer

57%

Vooral bij de B2B doelgroep zijn computers, laptops en hybride apparaten (half tablet, half laptop) niet weg te denken. Wij zorgen voor een optimale indeling van jouw website, van 11" ultrabook tot 52" UHD-scherm.

 

Fluid design

Onze websites worden vaak voorzien van Responsive Design met fluïde transformaties. Dat betekent dat onderdelen op de pagina's van je website vloeiend meeschalen op basis van het formaat van het scherm. Het voordeel van deze techniek is dat de vormgeving in grote mate future proof is; als er nieuwe apparaten uitkomen met nieuwe schermresoluties, past de website zich moeiteloos aan.​ 

Google over mobile-friendly websites "When it comes to search on mobile devices, users should get the most relevant and timely results, no matter if the information lives on mobile-friendly web pages or apps. As more people use mobile devices to access the internet, [...] we’ve made it easier for users to find mobile-friendly web pages." Kortom; websites met Responsive Design presteren beter op Google.
 

Nieuwste technieken

Wij zoeken altijd naar de optimale verhouding tussen snelle laadtijden en een maximale gebruikerservaring. Zo gebruiken we regelmatig icon fonts en vectorafbeelding​ om niet alleen laadtijden te versnellen, maar ook scherpere iconen weer te geven op moderne hoge-resolutie beeldschermen zoals Apple's Retina.