Innovatieve technologie

Een cloud-based oplossing

Nergens speelt technologie een grotere rol dan op het internet. Aangezien technologie nooit stilstaat, zien wij het als onze plicht om onze systemen regelmatig van updates te voorzien. Denk hierbij aan het geschikt maken van je website voor nieuwe software en apparaten, het doorvoeren van een beveiligingsupdate maar ook het toevoegen van nieuwe, innovatieve technieken om jouw website nog beter te maken. Want je wil toch niet achterlopen op je concurenten?

Waarom klanten voor ons kiezen

 

Maximale snelheid

De snelheid waarmee de pagina's van je website op het scherm verschijnen is essentieel voor het succes van je website. Niet alleen omdat 40% van je bezoekers je website verlaat als er na 3 seconden nog niets is verschenen. Ook heeft Google de voorkeur voor websites met een hoge laadsnelheid. Wil jij weten hoe snel jouw website is? Gebruik dan onderstaand programma van Google om de snelheid van jouw website te controleren.

 

Altijd de nieuwste versie

Door de cloud-architectuur van onze hosting kunnen wij IQ cms voor al onze klanten up-to-date houden. Maar ook de software die op onze servers geinstalleerd staat. Door versies van o.a. Apache en PHP actueel te houden zorgen we ervoor dat de systemen altijd maximaal presteren en veiligheidsrisico's worden geminimaliseerd.

 

Vector Graphics

Steeds meer computers en mobiele apparaten maken gebruik van HD-beeldschermen. Denk maar eens aan Apple Retina, toegepast op nieuwe iPads, iPhones en Apple computers. Hoewel HD-beeldschermen potentiëel prachtig beeld geven, moet de website hier wel op worden aangepast. Veel websites maken nog gebruik van 'pixel-based graphics'. Dit kan je vergelijken met een nieuwe HD-televisie waarop je een oude videoband afspeelt. Wij passen waar mogelijk vector graphics toe, waardoor iconen en onderdelen van de vormgeving haarscherp blijven.

 

Automatische back-up

Het is voor jou belangrijk dat je website blijft draaien. Naast onze hoge uptime (+99.9%) houden wij automatische back-ups bij van alle IQ cms websites, zodat je website ook na een onverhoopte storing weer snel in de lucht kan met minimaal dataverlies.