Webdesign reinvented

Stijlvol, functioneel en toonaangevend

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Ziet je website er niet professioneel uit of is het lastig om informatie te vinden, dan is je bezoeker al snel weg. Wij helpen jou niet alleen om indruk te maken op je bezoekers door de laatste designtrends toe te passen, maar zorgen er ook voor dat het ontwerp de website doeltreffender maakt.

 

80% van alle bezoekers...

...kiest voor de concurrent, omdat deze een betere website heeft. Kort gezegd; hoe je website eruit ziet bepaalt of bezoekers zaken met je willen doen (onderzoek: VisualLogic). Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met de potentiële doelgroep, en bedenken wij hoe de vormgeving hier zo goed mogelijk bij aansluit.

Natuurlijk zegt een beeld meer dan duizend woorden, en laten we je graag wat voorbeelden zien:

 

Samen met jou

Het is belangrijk dat je uiteindelijk een website hebt die bij jouw bedrijf past. Daarom vinden we jouw mening tijdens de ontwerpfase erg belangrijk. We nodigen je daarom ook het liefst uit voor een uitgebreide ontwerpbriefing, waarin je jouw wensen op het gebied van ontwerp aan ons kenbaar kan maken aan en we direct een conceptuele schets kunnen samenstellen. Hierna gaat de ontwerper aan de slag.

 

Flat design - de trend van 2015

Minimalistisch hoeft niet saai te zijn. Websites die wij ontwikkelen met flat design zijn ontworpen om snel door de bezoeker begrepen te kunnen worden. Niet alleen moet de besturing intuïtief aanvoelen. Ook staan afbeeldingen meer op de voorgrond en laten korte teksten met geselecteerde lettertypes zich goed lezen door de bezoeker.

 

Meer weten?

We gaan graag met je in gesprek over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van websiteontwerp. Neem contact met ons met de buttons hieronder om een afspraak te maken, of een offerte te ontvangen.