IQ cms

Je website snel en eenvoudig beheren

Alle klanten die een website bezitten op basis van IQ cms geven aan dat zij nooit met een gebruikersvriendelijker CMS hebben gewerkt. En dat is niet zomaar... IQ cms is opgebouwd rond een intuïtieve interface. Je weet als nieuwe gebruiker direct je weg te vinden. Vele zaken die je normaal zelf moet doen worden automatisch voor je uitgevoerd.

Alle tijd die je bespaart kan je gebruiken om je website nóg beter te maken.

 

Voor kleine en grote websites

IQ cms leent zicht uitstekend voor een eenvoudige website. Ook als je website complexer begint te worden en duizenden pagina's bevat, is IQ cms de juiste keuze. Denk maar eens aan een webshop of een vergelijkingswebsite. Dankzij de heldere opbouw en de zoekfunctie blijft je website overzichtelijk in beheer en snel in gebruik. En dankzij de modulaire opbouw kan je zelfs je eenvoudige website door de tijd heen uitbreiden naar een uitgebreid platform.

 

Intuitieve interface

Je hoeft geen webmasterervaring te hebben om je website op IQ cms te onderhouden, zij laat zich eenvoudig en snel bedienen. Of het nu om een inschrijfformulier, tabel, product of blogartikel gaat; met IQ cms voeg je deze in een handomdraai toe aan een pagina.

 

Slimme fotoprocessor

Je weet welke foto's je op je website wil plaatsen, maar je hebt geen tijd voor of kennis van fotobewerking. IQ cms zorgt er met Multi-Step-Photo-Processing voor dat uw foto's volledig automatisch:

  1. in de juiste verhouding worden uitgesneden volgens een zelf gekozen Focuspunt (het belangrijkste deel van de foto dat altijd zichtbaar is in een uitsnede).
  2. Worden bewerkt met eventuele filters of effecten die aansluiten op het ontwerp.
  3. In resolutie worden verkleind en in bestandsgrootte geoptimaliseerd zodat de afbeelding snel voor de bezoeker zichtbaar is zonder op kwaliteit in te boeten.
Meer informatie

Er valt zoveel te vertellen over IQ cms, dat we op deze pagina maar een klein deel kwijt konden. Wil je echt alles te weten komen over IQ cms?