• 026 - 202 204 5
 • info@powerassist.nl
arrow city
Desktop voorbeeld
phone voorbeeld
Telefoon voorbeeld
Websites

U krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Ziet uw website er niet professioneel uit of is het lastig om informatie te vinden, dan is uw bezoeker al snel weg. Wij helpen u niet alleen om indruk te maken op uw bezoekers door de laatste designtrends toe te passen. We zorgen er ook voor dat het ontwerp de website doeltreffender maakt.

Laat u uw website door ons bouwen? Dan kunt u het volgende verwachten:

 • Conversiegerichte opzet
 • Toepassing van de allernieuwste technieken
 • Bouw volgens richtlijnen Google
 • Standaard SSL en military-grade beveiliging
 • Toonaangevende service
Een greep uit onze klanten
Bekijk al onze klanten
Webshops

Uw webshop is direct gekoppeld aan uw bedrijfsresultaat. Dat geldt voor vindbaarheid, conversieinrichting en voor beschikbaarheid (uptime). Een webshop bij PowerAssist betekent peace of mind. Wij monitoren onze websites 24/7 en kunnen direct inspelen op mogelijke problemen. Daarnaast zijn wij bedreven in alle mogelijke koppelingen om uw webshop te integreren met uw back-end software zoals ERP-, CRM- en boekhoudsystemen.

Een webshop bij PowerAssist heeft de volgende voordelen:

 • Conversiegerichte webshops
 • Snelle inlaadtijden, hoge bezoekerscapaciteit
 • 24/7 uptime-monitoring
 • Diepgaande kennis van externe koppelingen (API's)
Een greep uit onze klanten
Bekijk al onze klanten
(Web) Apps

Laat uw webapplicatie (zowel voor desktop als mobiele apparaten) of mobile app door PowerAssist ontwikkelen. Door jarenlange ervaring kunnen wij snel en effectief webapplicaties neerzetten die zich eenvoudig op laten schalen of uit laten breiden. Niets is onmogelijk!

Een webapplicatie of app laten bouwen door PowerAssist betekent voor u:

 • Snelle en veilige (web) apps
 • Diepgaande UX-uitwerking
 • Modulaire, schaalbare opbouw
 • 24/7 uptime-monitoring
Een greep uit onze klanten
Bekijk al onze klanten

Actiegerichte websites

Die zichzelf terug verdienen in conversie en beheer

U wilt meer uit uw website halen. Minder onderhoud, meer omzet en engagement. U zoekt daarin een betrouwbare websitepartner die meedenkt, helpt om deze doelstellingen te bereiken en met korte omlooptijden moderne & innovatieve eindproducten neerzet.

Dan zit u bij ons goed!

Conceptfase

Strategie en doelen

Wat wilt u met uw website bereiken? Samen met u stellen wij KPI's op en bedenken wij in grote lijnen hoe uw nieuwe website ingericht zou moeten worden om uw doelen te verwezelijken. Deze doelen houden wij vervolgens tijdens iedere fase van het bouwproces nauwlettend in de gaten.

UX - Welk knopje moet waar

Vervolgens werken wij onze ideeën uit in een paginastructuur en draadmodellen (ook wel wireframes genoemd). Dit zijn versimpelde blauwdrukken van hoe uw website straks wordt ingedeeld. Hier wordt al nagedacht over hoe pagina's aan elkaar gekoppeld moeten zijn en waar op de pagina belangrijke knoppen en info wordt geplaatst. Uiteindelijk resulteert dit in een optimaal resultaat bij oplevering.

Nanneke
Nanneke:

Op basis van uw KPI's en input maak ik draadmodellen van uw website. Zo wordt het eindproduct zo doelgericht mogelijk.

Volgende

Grafisch ontwerp

Van concept naar design

Met het programma Sketch maken wij het grafisch ontwerp van uw website. Bij het grafisch ontwerp houden wij rekening met uw wensen, maar staat de gebruikerservaring helemaal voorop. U bouwt de website immers voor uw klanten. Een optimale gebruikerservaring creëren wij door te spelen met elementen, kleuren, ruimte, illustraties, foto's en typografie.

Tijdens het ontwerpproces zullen wij u op verschillende momenten vragen om uw input.

Marijke
Marijke:

Ik maak het grafisch ontwerp voor uw website. Vaak komt het project voor u dan echt tot leven!

Volgende

Codeerfase (HTML & CSS)

Front-end development

De technische ontwikkeling begint pas echt tijdens de codeerfase. Hierin zal een front-end developer de ontwerpen omzetten naar HTML- en CSS-code. De website kan hierdoor worden gelezen door webbrowsers.

Mobiele ondersteuning (Responsive Design)

Door toepassing van Fluid Responsive Design functioneren onze websites optimaal op alle gangbare (mobiele en niet-mobiele) apparaten. De website heeft niet een paar 'vaste' breedteinstellingen maar de indeling en weergave wordt berekent op basis van de breedte van het scherm waarop zij getoond wordt. Dit maakt onze websites toekomst-proof voor nieuwe apparaten.

Ondersteuning voor HD- & Retina-schermen

We maken waar beschikbaar ook gebruik van hoge-resolutie-afbeeldingen en vector-afbeeldingen. Hierdoor worden onze websites haarscherp weergeven op apparaten met een HD- of Retina-scherm (bijv. moderne Apple-apparaten).

Gebouwd naar Google's wens

Om hoog in zoekmachines te verschijnen, worden onze websites standaard voorzien van een aantal technieken en optimalisaties die ervoor zorgen dat ze Google-proof zijn. Zo gebruiken wij o.a. Google Pagespeed Insights optimalisatie om ervoor te zorgen dat onze websites naar de technische richtlijnen van Google zijn gebouwd. Ook voegen wij zogenaamde Microdata toe om weergave van onze websites in zoekmachines te verrijken met extra informatie.

Volgende

Technische implementatie (CMS)

CMS implementatie

Tijdens de laatste fase koppelen wij uw website aan IQ cms, de technische ruggengraat van uw website. Hiermee kunt u uw website zelf onderhouden.

API's en externe koppelingen

Er zijn diverse koppelingen met uw back-office systemen mogelijk. Denk aan betaalmethoden van uw webshop, koppelingen naar uw boekhoud-/CRM-systeem of integratie van een externe boekingsmodule.

Wim
Wim:

Ik zorg ervoor dat u uw website zelf kunt beheren via IQ cms, en dat de koppelingen naar externe software goed werken.

Volgende

Oplevering & nazorg

CMS-training

Om direct aan de slag te kunnen is het raadzaam om een IQ cms workshop te volgen. Deze workshop van één dagdeel helpt u de belangrijkste functies snel onder de knie te krijgen. Na de workshop beheert u uw website met een zekerder gevoel en hebt u recht op telefonische ondersteuning.

Vulling en lancering

Wanneer uw website technisch gereed is geven wij u toegang tot een sandbox omgeving. Dit is een afgesloten stuk webruimte waar u uw website rustig kunt vullen. Als u tevreden bent over het resultaat geeft u ons een seintje zodat wij uw website live kunnen zetten.

Doorlopende verbetering

Wij bieden diverse diensten aan waarmee u uw website blijvend kunt verbeteren. Denk aan conversieanalyse- en optimalisatie en aan strippenkaarten voor aanpassingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Nicolaj
Nicolaj:

We horen graag van u waar onze service nóg beter kan!

Volgende