• Marketing & sales stageplek

    februari 2019

    Ben jij een commercieel talent die wel van een uitdaging houdt? Wij zijn opzoek naar jou!

  • PHP back-end stageplek

    februari 2019

    Een supergave back-end stageplage beschikbaar voor een enthousiaste student die meer weer leren over back-end webdevelopment!

Techniek en cultuur
 

Only the best

We nemen geen genoegen met half werk. Producten die we maken steken goed in elkaar en zijn gewoon helemaal af. We hebben daarbij niet alleen jouw hulp nodig, maar ook je kritische blik. Zo gebruiken we niet alleen checklists, maar ook diverse controlesystemen waaronder geautomatiseerde unittests. Daarom vragen we je tijdens de sollicitatieprocedure ook om een schriftelijke PHP-toets te maken, waarmee we zeker weten dat jij het niveau hebt dat wij zoeken.

 

Speelgoed voor mannen (en stoere vrouwen)

Gaat jouw hart ook sneller kloppen op de vooravond van een nieuwe PHP-release? Zit je je tot diep in de nacht te verdiepen in Google's Material Design? En ga je liever een avondje met je nieuwe Apple TV of Raspberry Pi spelen dan een romantische komedie met je partner kijken op Netflix? Dan zit je hier wel goed. Je krijgt je eigen dual-screen (Linux-)bak, en we zorgen ervoor dat je voldoende koffie krijgt om code van hoge kwaliteit te kloppen.

 

Niemand is de baas

We hopen dan ook dat jij het ook niet erg vindt om zo nu en dan je mening te geven. Over de producten die wij aan onze klanten leveren, maar ook over de interne processen, je collega's of zelfs commerciële vraagstukken. We zijn er al lang achter dat iedere individuele medewerker het succes van PowerAssist bepaalt.

Wij werken voor o.a.:

Werkomgeving
 

Bij ons leer je wat

We willen niet dat jij genoegen neemt met het afmaken van je to-do lijst. Meer dan dat willen we dat jij jezelf en ons blijft uitdagen. Daar krijg je bij ons ook de ruimte voor; we bieden je 2 uur per week om te werken aan eigen projecten en initiatieven. Daarnaast zal je uitgebreide begeleiding krijgen van ons technisch opperhoofd Wim, waar je veel van zult leren op programmeer- en veiligheidsgebied.

 

Zelfontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

Werken bij PowerAssist is vooral werken aan jezelf. In het kader van het project Duurzame Inzetbaarheid van Europees Sociaal Fonds (ESF) richt onze leercultuur zich grotendeels op de individuele ontwikkeling van onze collega's. Hierin hebben we het ons eigen gemaakt dat er voldoende tijd moet worden ingeruimd voor coaching en keuzes voor de toekomst. Dat zorgt ervoor dat je al snel de mogelijkheid krijgt om nieuwe dingen te leren die ervoor zorgen dat je binnen onze organisatie snel door kan groeien naar een andere functie. Natuurlijk is dit ook een verrijking voor je verdere carriere na PowerAssist. Meer informatie over het ESF is hier te vinden.

 

Lekker lunchen

Eten verbroedert! Iedere middag verzorgen wij een volledige lunch, zodat je 's-ochtends niet extra vroeg op hoeft om je 'bammetjes' te smeren, en je ons alles kan vertellen over afgelopen weekend of de nieuwste aflevering van Game of Thrones. En we hebben tegenwoordig ook een smoothiemaker, zodat je ook aan je vitamientjes komt.

Werken in hartje Arnhem

Het kantoor van PowerAssist ligt direct aan het stadscentrum, op 5 minuten loopafstand van station Arnhem Centraal. Vanaf hier kan je ook eenvoudig met de bus naar iedere willekeurige uithoek van de regio.

Ons kantoor bevindt zich in een opgeknapt pand op de vijfde verdieping. Vanaf hier heb je vrij uitzicht over de 'skyline van Arnhem'.